Onze aankoopgroepen groeien en ook ons team wordt sterker

27-11-2018 09:11:27


Björn spreekt over z’n eerste weken als sales support officer

      


Björn vond onze vacature op de website van VDAB en solliciteerde spontaan alvorens het sollicitatieproces van onze partner Orbid te doorlopen. “Alles verliep zeer vlot. Alhoewel, in het begin was het toch wel even doorzetten.” “Sarah (van Orbid) en ik konden elkaars telefoontje een paar keer niet opnemen.” Björn werkte op dat moment ergens anders.

“Vanaf het eerste officiële contact verliep alles zeer positief en snel”, gaat Björn verder. En na de gesprekken met de zaakvoerder over de aanpak, zijn verantwoordelijkheden en de bedrijfscultuur was hij overtuigd.

Björn vindt het positief dat hij verantwoordelijkheid krijgt en veel taken kan opnemen. “Ik zocht iets met veel variatie en waar ik volledig achter kan staan … als ik in iets geloof of ergens interesse in heb, smijt ik me er volledig voor.”

Björn sleutelt graag aan auto’s en wil er alles over weten, waardoor hij uit interesse besloot de opleiding autotechnologie te volgen. Hij wil er namelijk alles over weten, zodat hij gemakkelijk zelfstandig een auto kan herstellen. Dit geldt trouwens niet enkel voor auto’s…

Zoals onze aankoopgroepen sterker worden, versterken wij ook ons team.

Bedankt voor de toffe eerste weken Björn!