Lancering Groupit: het nieuwe onafhankelijke groepsaankopenplatform voor bedrijven

13-08-2018 16:28:17


Groupit is het nieuwe onafhankelijk platform om prijsbewuste KMO's te verenigen in aankoopgroepen.

Door je in te schrijven in één van onze groepsaankopen nemen we de sterkte van jouw bedrijf mee naar de onderhandelingstafel van de leveranciers.
 
De sterkte van de groep, de zekerheid dat je nooit meer te veel betaalt

Natuurlijk wil je als KMO de vaste kosten die alleen onrechtstreeks met jouw activiteit te maken hebben zo laag mogelijk houden. Transport, sociaal secretariaat, brandverzekering, … zijn echter stuk voor stuk posten waarvan de prijs enkel daalt naarmate je er vaker gebruik van maakt of grotere volumes afneemt. En aangezien je wagenpark, personeelsbestand of infrastructuur,… niet van vandaag op morgen exponentieel groter wordt, zal je altijd meer betalen dan grote bedrijven, die ook grotere afnemers zijn.

Wij doen voor KMO’s wat voor particulieren al langer gebruikelijk is:
aankoopgroepen samenstellen en op basis van een groot volume leveranciers kiezen die een interessant volumecontract kunnen aanbieden.

In tegenstelling tot aankoopgroepen voor particulieren echter, reikt onze ambitie verder dan één contract voor bepaalde duur. We willen met de leden een duurzame relatie aanknopen, zodat we de aankoopgroep sterker kunnen maken en voor de leden termijn na termijn een interessanter groepscontract kunnen bedingen.

Zaakvoerder Kevin Vanden Hautte en business developer Hannes Verhoeven,

info@groupit.be
+32 55 75 00 51
www.groupit.be