Business Developer Hannes Verhoeven aan het woord

27-08-2018 15:01:01


Met onze nieuwe dienst Groupit willen we onafhankelijk de algemene kosten van KMO’s verlagen door ze te verenigen in aankoopgroepen. NGX3 heeft reeds ervaring met grote ondernemingen en wil die ervaring doortrekken naar de KMO’s.


Als zaakvoerder en werknemer van een KMO focus je het liefst op jouw belangrijke bedrijfsactiviteiten. Ondernemen is echter meer dan enkel producten/ diensten ontwikkelen, bekendmaken en verkopen. Elke onderneming heeft algemene kosten en moet tijd investeren in het beheer ervan. Ons team van Groupit kan het beheer van deze algemene kosten overnemen waardoor de KMO niet enkel voordeligre tarieven ontvangt, maar ook tijd uitspaart. Ik werk nu een drie tal maanden voor NGX3 en kan met volle overtuiging zeggen dat ik hier goed zit.

Onze jonge zaakvoerder Kevin Vanden Hautte heeft een duidelijke visie en is gemakkelijk aanspreekbaar. NGX3 staat trouwens voor “No guts, no gain, no glory”; een indset waarin ik me samen met mijn collega’s volledig in kan vinden.

Meegroeien met Groupit
Ik geloof enorm in het concept van Groupit en zie het als de perfecte uitdaging en leerschool. Daarnaast heb ik alle vertrouwen in de capaciteiten van zaakvoerder Kevin en alle andere teamleden. We hechten veel belang aan een goede work-life balance, wat betekend dat we professioneel werken, maar tijd hebben voor een grapje en babbel tijdens de kantooruren. Onze open en familiale bedrijfscultuur, directe communicatie, no-nonsense aanpak en uitdagende projecten zijn al redenen genoeg om hier graag te werken. Stap gerust eens binnen om de positieve sfeer op te snuiven!

Samen met Kevin werkt onze IT’er Thomas nog aan de laatste details van onze website. We lanceren in september en zoeken nog een belangrijke collega die nauw met mij wil samenwerken om het verhaal van onze nieuwe dienst vorm te geven. De ideale Customer Relations Support werkt proactief en grijpt uitdagingen het liefst met beide handen aan.

We willen met Groupit alle KMO’s (eender welke sector) op korte en lange termijn helpen. Alvorens we dit kunnen doen, moeten we hen uiteraard eerst bereiken. Ze moeten weten dat we er zijn én waarom we er zijn. Omdat we onze doelgroep op verschillende manieren wensen te bereiken, zoeken we iemand die telefonisch prospecteert én onze sociale media kanalen beheert. Daarnaast gaan we een lange termijn relatie aan met onze klanten, waardoor onze nieuwe collega klantgericht en oplossingsgericht moet werken en ook praktisch ingesteld is.

Klik hier voor meer informatie over de openstaande vacature of ontdek onze andere opportuniteiten!