7 redenen om als ondernemer voor Groupit te kiezen

08-05-2019 15:09:53Grote besparingen in allerhande kosten

Kosten zoals transport, sociaal secretariaat, afvalophaling, autoverzekering, tankkaarten,… zijn stuk voor stuk posten waarvan de prijs enkel daalt naarmate je er vaker gebruik van maakt of grotere volumes afneemt.

En aangezien je wagenpark, personeelsbestand of afvalproductie,... niet van vandaag op morgen exponentieel groter wordt, zal je altijd meer betalen dan grote bedrijven, die ook grotere afnemers zijn.

Daarom stellen wij aankoopgroepen samen om te onderhandelen naar veel scherpere prijzen en uitstekende voorwaarden. We nemen de huidige criteria en eisen van onze leden mee naar de onderhandelingstafel en geven hen de mogelijkheid om zelf groepsaankopen voor te stellen.

De zekerheid dat je nooit meer te veel betaalt

Wij doen voor bedrijven wat voor particulieren al langer gebruikelijk is:
aankoopgroepen samenstellen en op basis van een groot volume leveranciers kiezen die een interessant volumecontract kunnen aanbieden.

In tegenstelling tot aankoopgroepen voor particulieren, reikt onze ambitie echter verder dan één contract voor bepaalde duur. We willen met onze leden een duurzame relatie aanknopen, zodat we de aankoopgroep sterker kunnen blijven maken en voor de leden na elk termijn een interessanter groepscontract kunnen bedingen.

Goede service is een must

In eerste instantie onderhandelen we vooral over een scherpere prijs, die een algemene besparing voor onze leden mogelijk maakt.
Maar prijs is in onze visie niet alles. De service en kwaliteit moet minstens even goed zijn, zo stellen wij onze leden tevreden.

No cure = no pay

Ons grote voordeel is dat wij op basis van het no cure = no pay principe werken,wat concreet wil zeggen dat we enkel betaald worden op de besparing die we kunnen realiseren voor onze leden.
Zo kunnen wij garanderen dat onze kost niet hoger ligt dan de gerealiseerde besparing.

Onafhankelijkheid

Groupit onderhandelt onafhankelijk met leveranciers en verbetert de onderhandelingspositie en slagkracht van ondernemingen.
Hierdoor kunnen wij werken in functie van onze leden en niet van de leveranciers.

Gratis analyse

Elke bedrijf bieden wij per soort kost een gratis analyse aan, waarmee wij kunnen aantonen wat je kan besparen als je van onze diensten gebruik zouden maken.

Advies op maat

Bedrijven die geen interesse hebben om deel te nemen aan groepsaankopen kunnen we nog steeds van dienst zijn door individuele adviesplannen op te stellen per kost.
Hiervoor gaan we elke kost apart gaan analyseren en bekijken wat de beste oplossingen zijn om te besparen.

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen word lid, mail naar info@groupit.be of bel 055/75.75.53